de Groot Diensten » Salarisadministratie

Globaal, bij benadering en ongeveer zijn termen die niet bij een salarisadministratie passen. U hebt voor deze administratie betrouwbare partner nodig.

De berekening van het netto salaris wijzigt regelmatig door wettelijke maatregelen, wijziginngen in de CAO's en bedrijfseigenregelingen. Daarom is het goed om te weten dat wij de nieuwe ontwikkelingen tijdig en foutloos in de salarisadministratie opnemen.

De salarisadministratie….. Wat is er erger dan elk jaar weer nieuwe regel- en wetgeving te moeten leren en toepassen. Zelf heb je hier geen enkele toezegging in. De overheid bepaalt dit nou eenmaal.

Neem bijvoorbeeld het afschaffen van de tariefgroepen in 2001, de Wet Walvis, de eerste dag meldingen, de WFSV, de levensloop regeling, zorgverzekeringswet ipv ziekenfondswet, kinderopvang, voortschrijdend cumulatief rekenen, enz, enz.

Om er voor te zorgen dat u zich kunt toespitsen op uw werk, doen wij het onze. In overleg voeren wij uw salarisadministratie en u houdt medewerkers. Het is niet alleen belasting wat u betaald en afdraagt aan de belastingdienst. Ook draagt u de sociale premies af.

Het is mogelijk om een salarisadministrateur in te huren zodat u geen gevoelige informatie hoeft te versturen. U heeft alle informatie ‘in huis’, evenals uw eigen salarisverwerking.

Gemak dient de mens. Wij hebben de ingangen bij de belastingdienst, laat ons dan ook het werk doen. Dit scheelt voor u al gauw die vervelende wachttijd.

Wij kunnen u hierin helpen en een gedegen advies geven. Vul hiervoor het contactformulier in en wij zullen op korte termijn contact met u opnemen.